Vastuullinen perehdytys tietotyössä

Status
Et ole vielä ilmoittautunut
Hinta
Closed
Aloita tästä
Tätä kurssia ei voi vielä ostaa.

Vastuullinen perehdytys tietotyössä –verkkokurssi on avain osallistavan, sitouttavan ja arvostavan perehdytysprosessin kehittämiseen.

Verkkokurssilla opetan sinulle Parempi työkulttuuri (Paku) ® -konseptiin kuuluvan sisäisen prosessin kehittämisen menetelmän. Saat selkeät askel askeleelta etenevät vaiheet ja ohjeet viedäksesi toimivan kehitysstrategian ja perehdytysprosessin suoraan konkretiaan.

Kurssin käytyäsi sinulla on vuorovaikutteinen ja käyttäjälähtöinen oppimisprosessi eli vastuullinen perehdytysprosessi, jota on helppo muokata tarpeiden mukaan.


Kurssin tavoite: Perehdytyksen ja perehdytysprosessin kehittäminen tietotyössä. Vastuullisen perehdytysprosessin ja käyttäjälähtöisen osaamisen kehittämisen polun rakentaminen.

Ajankohta: Kurssin aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin. Kurssin kokonaiskesto on 8 viikkoa ja se sisältää kaksi implementointi- eli toteutus- ja käyttöönottoviikkoa.

Hinta: 397 euroa. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen.

Kurssin rakennetta ja sisältöä kehitetään opiskelijoiden tarpeiden ja palautteiden pohjalta, joten kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.