Maksu-, toimitus- ja peruutusehdot

Nämä maksu-, toimitus- ja peruutusehdot ovat voimassa 18.11.2022 alkaen.

Nämä ehdot koskevat sinua, yritystäsi tai yhdistystäsi (myöhemmin: asiakas), jos ostat yritykseltäni maksullisia tuotteita tai palveluja tai tilaat maksuttoman tuotteen. Yritykseni yhteystiedot löytyvät tämän sivun lopusta.

Toimitusehdot

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastani Kajabin kassasivuston kautta tai muutoin, asiakas hyväksyy nämä maksu-, toimitus- ja peruutusehdot. Käyttämällä sivustoja, palveluja ja materiaaleja asiakas hyväksyy myös palvelun käyttöehdot. Henkilötietojen keräämisessä noudatan tietosuojalakia. Lisätietoja löydät rekisteri- ja tietosuojaselosteestani.

Tmi Jaana Johanna 3003650–6 myy tuotteita ja palveluja yksityishenkilöille, yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokauppani Kajabin kassasivuston tietoihin voit tallentaa myös tiedon asiakkaana olevasta yrityksestä, yhdistyksestä tai yhteisöstä. Pidätän oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Tilaaminen ja ostaminen

Premiumpalveluiden osalta ostaminen tapahtuu hyväksymällä sähköpostilla lähetetyn sopimuksen. Sopimus astuu voimaan asiakkaan hyväksyttyä se sähköpostitse ja suorittamalla maksun/ensimmäisen maksuerän. Maksusopimus ei oikeuta keskeyttämään valmennusta kesken kaiken, vaan asiakas sitoutuu maksamaan koko valmennuksen hyväksyessään sopimuksen.

Verkkokaupasta ostettavat tuotteet tai palvelut valitaan etenemällä verkkoalustani Kajabin kassasivulle. Ostotilaus lähetetään maksamalla tuotteet tai palvelut kassasivulla. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat, toimituskulut ja peruutusehdot. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet, hinta ja arvonlisävero.

Tilausehdot

Mikäli olet tilannut ladattavia tuotteita, saat tilausvahvistuksen mukana linkin ladattavan tuotteen lataamiseksi. Suosittelen tallentamaan lataamasi tiedostot tietokoneellesi. Linkkiä ei saa jakaa kolmannelle osapuolelle. Tiedostojen kaupallinen hyödyntäminen, osittainen tai kokonainen kopioiminen sekä kolmansille osapuolille luovuttaminen on ehdottomasti kielletty.

Maksaminen ja maksutavat

Tällä hetkellä palveluiden ja tuotteiden osalta maksujen välitys toteutetaan laskulla.

Verkkokaupassani voin tarjota erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta ostosten tekeminen olisi asiakkailleni mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Verkkokauppaostoissa käytän erillistä maksunvälityspalvelun toteuttajaa ja maksupalveluntarjoajaa.

Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai maksu- ja luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksujenvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimiva yritys näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. [Tällä hetkellä käytössä ei ole erillistä maksunvälittäjää, koska maksut hoidetaan laskulla.]

Maksutapana lasku

Palveluiden ja tuotteiden osalta maksujen välitys toteutetaan laskulla. Lasku lähetetään Accountor Finago Oy:n Procountor -laskutusohjelman kautta. Procountor-laskutusohjelmaa käyttää Tmi Jaana Johannan henkilöstön lisäksi yhteistyökumppanina toimiva tilitoimisto.

Jos asiakas tilaa palvelun muutoin kuin verkkokaupan kautta, ja maksutavaksi on sovittu laskutus, viivästyneestä maksusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Maksamattomat laskut voidaan siirtää perintätoimiston hoidettaviksi.

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastani tai muutoin, asiakas hyväksyy nämä maksu-, toimitus- ja peruutusehdot. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelujen, tuotteiden ja materiaalien sisältöä, hintaa tai saatavuutta.

Kirjanpidon säilytysajat

Kirjanpitoon tarvittavia aineistoja, kuten laskutustietoja, säilytetään kirjanpitolain 10 § mukaisesti 10 vuotta.

Peruutusehdot

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa ostoksesta. Kuluttajalla ei kuitenkaan ole oikeutta peruuttaa digitaalisen tuotteen ostoa sen jälkeen, kun yritys on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen. Lue lisää: Peruuttamisoikeus, kun ostat verkkokaupasta digitaalista sisältöä.

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen tai hyväksyt sopimuksen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Yritys voi halutessaan kumota tämän peruutusehdon antamalla asiakkaalle tietyn erikseen määritellyn rahat takaisin takuun. Mikäli tämä takuu on asiakkaalle mahdollistettu, löytyy siitä erikseen ilmoitus jokaisen tuotteeni tai palveluni tuotetiedoista, myyntisivulta tai mainintana asiakkaalle lähetetyssä viestissä ja/tai sopimuksessa.

Peruutusehdon aika lasketaan alkavaksi verkkokauppaostoksissa ostoksen tekopäivästä, ja muutoin tehdyissä tilauksissa palvelun sopimispäivästä. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden tilaus ja/tai osto tulee keskeyttää.

Maksu-, toimitus- ja peruutusehto asioihin liittyvissä kysymyksissä tai jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä minuun sähköpostilla: [email protected]. Kerro sähköpostissa mistä tuotteesta on kysymys sekä tiedot ostotapahtumasta.

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti sähköpostikeskustelulla.

Asiakasreklamaatioissa toivon, että otat aina ensin yhteyttä minuun. Haluan aina varmistaa tyytyväisyytesi tuotteisiini ja palveluihini.

Palveluntarjoajan yhteystiedot

Tmi Jaana Johanna

Y-tunnus: 3003650–6

[email protected]